Yousee eSportligaen søger ny Community Manager

13. December 2021

YouSee Esportligaen søger en fuldtidsmedarbejder med ansvar for at skabe tætte relationer til de danske gaming communities, samt stå for ligaens sociale medie kanaler, og deltage aktivt i udviklingen af esportligaen. 

YouSee Esportligaen drives af DGI, Ungdomsringen, Dansk Firmaidræt og Efterskoleforeningen med det formål at udvikle et stærkt dansk esportsmiljø med fokus på fællesskabet. Vi har siden vores start i 2017 aktiveret mere end 20.000 esportsudøvere på tværs af hundredvis af turneringer i Danmark.

Vi tilbyder en meget alsidig stilling med frihed under ansvar. Vores arbejdsplads ligger i et større kontorfælleskab i Taastrup, og der bør forventes nogen rejseaktivitet i forbindelse med vores aktiviteter rundt omkring i landet.

Vi forestiller os, at du som udgangspunkt er meget udadvendt og elsker at snakke med mennesker. Du har et stort eksisterende netværk indenfor esport og har erfaring med at kommunikere og formidle historier til personer med interesse for gaming. Endnu vigtigere, så forestiller vi os at du brænder for gaming og esport og gerne vil være med til at løfte dansk bredde-esport til nye højder.

Du er proaktiv og opsøgende i forhold til opgaver og du indgår let i samtaler med andre mennesker.

Du kan arbejde selvstændigt, både fra kontoret og hjemmefra, er nysgerrig og brænder for at skabe relationer. Du har gode skrive egenskaber, med lysten til at fortælle den gode historie, gerne erfaring med håndtering af diverse SoMe kanaler.

Det er et kæmpe plus hvis du har både har spiller og organisatorisk kendskab til CS:GO, Fortnite og andre esports titler, samt kan udføre grafiske opgaver og lave spændende video content i f.eks. Adobe porteføljen.

Dine primære opgaver vil være at styrke vores eksisterende og nye communities. At indgå i dialog med nye og eksisterende brugere, indsamle feedback og dermed skabe grundlag for endnu bedre oplevelser i YouSee eSportligaen. Sekundært så skal du håndtere vores sociale medier, herunder skabe content, samt kommunikere og supportere vores brugere og communities, så de får den bedste oplevelse med ligaen.

Dertil vil dine opgaver består bl.a. i at…

  • Skabe relationer til vores gaming communities. Nye og eksisterende.
  • Skabe nye initiativer der kan få YouSee eSportligaen til at vokse.
  • Eksekvere og koordinere YouSee eSportligaens SoMe strategi sammen med de øvrige medarbejdere og liga-partnernes SoMe ansvarlige
  • Bistå med iværksætning af initiativer til aktivering af eksisterende medlemmer og hvervning af nye medlemmer
  • Hjælpe med support af brugere af vores platform via mail, telefon, discord etc.
  • Assistere med at øvrige opgaver i forbindelse med liga-arbejdet. F.eks. koordinering til mesterskaber, pokaler etc
  • Håndtere vores Twitch stream og koordinere med streamere.

Det er en fordel hvis du har god kendskab til:

  • Discord, Facebook Business, Instagram, Twitter, Adobe Photoshop, Google sheets, Google docs, Google analyse, wordpress, Adobe Premiere, Youtube, twitch (som content creator)

Ansøg her

Vi ønsker stillingen besat omgående. Er du interesseret i at søge stillingen, så skal du sende dit CV og din ansøgning til info@esportligaen.dk Mærk mailen med: Community manager. Vi kigger på ansøgningerne løbene og forventer, at ansætte en ny medarbejder hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Niels Thornberg på discord (Niels / eSportligaen.dk#5446) : https://discord.com/invite/MBFt9Ha