Esportligaen introducerer Cups

25. August 2020

Som noget helt nyt vil Esportligaen tilbyde deltage i en lang række cups i løbet af sæson 4. I alt vil der være 6 cups fordelt over hele sæsonen.

Esportligaen planlægger at afvikle turneringer i bl.a. CS:GO, Fortnite, League of Legends og Rocket League, men også i andre spil som vi normalt ikke arrangerer turneringer i. Hvis I har gode forslag til spil, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Alle cups vil have  specifikke turneringer, som henvender sig til de grupper du allerede kender fra Esportligaen (f.eks. DGI, Efterskoler, Åbne mm)

Et tilbud til alle

Esportligaen Cups er ekstra tilbud, som kan enten kan bruges alene eller sammen med vores normale ligastruktur. Hvis du f.eks. har et hold, som gerne vil dyrke esport mod andre, men synes, at en lang liga med ugentlige aktiviteter ikke passer til dit behov, så er Esportligaen Cups måske være noget for dig. Her tilbyder vi et kort intenst forløb fordelt på hele året.

Det kan også være for de hold, som allerede deltager i ligaen, men som ønsker at deltage i flere aktiviteter. Derfor er alle cups placeret placeret på tidspunkter, som ikke konflikter med vores øvrige liga aktiviteter.

Esportligaen Cups ligger i udvalgte dage i løbet af sæson 4, og kommer til at indeholde gruppespil og slutspil. En cup vil forløbe over 1-2 dage, alt efter om man som hold kommer i slutspillet. Alle cups er placeret, så de ikke konflikter med vores øvrige liga aktiviteter. Man kan derfor sagtens deltage i både cups og liga.

Tilmelding

Tilmelding til både liga og cups åbner d. 7. september. Prisen for deltagelse vil blive offentliggjort i tiden op til denne dato. Det vil være muligt at købe adgang til én cup ad gangen, eller købe en pakkeløsning med adgang til alle seks cups.

Det er vigtigt at tilmelde sig hver enkelt cup – også selvom man har købt pakkeløsningen.

Spørgsmål vedr. Cups kan henvendes til info@esportligaen.dk eller på tlf 93951337.