Endnu en Hearthstone turnering i weekenden!

17. February 2021

Esportligaens Hearthstone kvalifikation er godt undervejs. To af de i alt fire turneringer er allerede afviklet, og i weekenden d. 20. & 21. februar afvikles den tredje i rækken. Hvis man kigger på ranglisten, kan man se spilleren Furyhunter øverst, men det er ikke mange point som skiller spillerne ad, så intet er afgjort endnu.

Vi glæder os

Turneringen arrangeres i samarbejde med ildsjæle i det danske Heartstone community. Hos ‘Heroes of the Hearth’, som afvikler og streamer turneringen, er begejstreingen til at føle:

“Vi er super glade for endnu engang at kunne afvikle DM, og intet af det ville være muligt uden nogle topdygtige frivillige, god opbakning og præmier fra YouSee eSportligaen, og selvfølgelig verdens bedste og hyggeligste community af spillere.” fortæller Mikkel Kyed, som en af folkene bag turneringen. Han tilføjer:

I Hearthstone kan alt ske, og pointsystemet er lavet således, at der er noget at spille for hele vejen igennem. Så selv hvis man slet ikke har spillet med endnu, så kan to gode placeringer sagtens være nok til en Top 8 og deltagelse i DM. Vi glæder os meget til at afvikle de sidste 2 kvalifikationer, og opfordrer alle til at se med på Twitch, hvor spillerne ofte sidder og læser med og hygger i chatten når de ikke er i kamp.”

Følg med på Twitch

Hvis du gerne vil se med, når turneringen løber af stablen, så er der mulighed for dette. Turneringen vises nemlig live på Twitch, og du kan se med fra kl 11:00, når det hele går i gang.

Du kan også være med!

Har du også lyst til at spille Hearthstone mod andre danske spillere? Så har du heldet med dig, for du kan stadig nå at være med – og hvis du er rigtig god, er der måske også stadig chance for at kvalificere sig til DM eller vinde de 1250 kr, som er på spil i hver kvalifikation! Du skal bare sørge for at tilmelde dig inden senest d. 19. februar kl 18:00. Læs her hvordan du tilmelder dig.