DM i Tekken 7

12. September 2019

I Danmark har der i mange år været et særligt stærkt community omkring fighting games og især Tekken. Derfor er vi i YouSee eSportligaen meget glade for at kunne løfte sløret for denne nyhed, som med garanti vil byde på intense kampe og fantastiske oplevelser. Vi har nemlig indgået et tæt samarbejde med fighting communitiet om at afvikle et Danmarksmesterskab for Tekken 7 til maj 2020.

Vejen til Danmarksmesterskabet tager formen af en Tour med fire turneringer fordelt i København og Århus. Til hver turnering vil det være muligt at kæmpe sig til ranglistepoint, som kan give adgang til DM i maj 2020, hvor de 8 bedste TEKKEN spillere inviteres til at dyste om Danmarksmesterskabet.

Deltagelse til alle fire turneringer er ikke påkrævet, dog er det en fordel at deltage i så mange turneringer som muligt, da man dermed kan indsamle flest mulige point.

TOURPROGRAM

 • DM KVALIFIKATION 1: 10. november, 2019
  Nørrebrogade 208, KBH N
 • DM KVALIFIKATION 2: 8. december, 2019
  Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Århus
 • DM KVALIFIKATION 3: TBA
  TBA
 • DM KVALIFIKATION 4: TBA
  TBA

HVEM KAN DELTAGE?

Alle har mulighed for at deltage! I YouSee eSportligaen har vi en vision om at skabe en god oplevelse for alle, som er vilde med gaming, og derfor er vores Tekken Tour åben for alle med en gyldig spillerlicens. For at være at dyste i Touren, skal du blot have en gyldig spillerlicens og derefter tilmelde dig de pågældende turneringer. Herefter handler det blot om at dukke op for, at få så mange point som muligt!