● Livestream nu

Offline

DM i Hearthstone

16. September 2019

Der har længe været et voksende community omkring Hearthstone i Danmark, og dermed også et behov for et officielt nationalt mesterskab. YouSee eSportligaen vil derfor, i samarbejde med spillets danske community, tilbyde sine medlemmer at deltage i Danmarksmesterskabet for Hearthstone.

Danmarksmesterskabet i Hearthstone vil tage form af en Tour, bestående af fire online turneringer og et Danmarksmesterskab. Til hver turnering vil det være muligt at kæmpe sig til ranglistepoint, som kan give adgang til DM i maj 2020, hvor de 8 bedste Hearthstone spillere inviteres til at dyste om Danmarksmesterskabet.

Deltagelse til alle fire turneringer er ikke påkrævet, dog er det en fordel at deltage i så mange turneringer som muligt, da man dermed kan indsamle flest mulige point.

TOUR PROGRAM

 • Kvalifikation 1: 26.-27. oktober, fra lørdag kl. 11-21 til søndag kl. 12-18
  Tilmeldingsfrist: 20. oktober
 • Kvalifikation 2: 30. november – 1. december, fra lørdag kl. 11-21 til søndag kl. 12-18
  Tilmeldingsfrist: 24. november
 • Kvalifikation 3: 8.-9. februar, fra lørdag kl. 11-21 til søndag kl. 12-18
  Tilmeldingsfrist: 2. februar
 • Kvalifikation 4: 7.-8. marts, fra lørdag kl. 11-21 til søndag kl. 12-18
  Tilmeldingsfrist: 1. marts

  Bemærk: Afhængigt af antallet af spillere, kan kvalifikationen potentielt afvikles på én dag.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kan deltage! Hos YouSee eSportligaen har vi et ønske om at favne bredt, så der er plads til både den hardcore gamer, og den mere casual spiller. For at være at dyste i Hearthstone Touren skal du blot have en gyldig spillerlicens og have dansk pas, eller være bosiddende i Danmark. Herefter handler det blot om at spille med til de fire kvalifikationer, for at få så mange point som muligt!