75.000 kroner i CS:GO præmiepulje

29. September 2020

Snart går det løs. Sæson 4 står for døren, og snart skal de første kampe spilles. Denne sæson er på mange måder noget ganske særligt. Vi har i den seneste tid delt mange af de nye tiltag, som kommer i spil i den kommende sæson, og nu er det tid til endnu en afsløring: CS:GO præmiepuljen.

Større end nogensinde

Præmiepuljen til CS:GO for amatørhold ved DM i Esport kommer til at ligge på 75.000 kroner. Det er den højeste CS:GO præmiepuljen i ligaens historie. Vinderholdet vil tage hele 60.000 kroner med hjem, og andenpladsen modtager 15.000 kroner.

Kvalifikation til DM I ESPORT

Alle hold, uanset niveau, kan kvalificere sig til DM I ESPORT og dermed også deltage i kampen om den store præmie, som udover pengene også indebære titel og trofæ. Dette sker ved at deltage i en af de syv CS:GO pokalrækker. Her kæmper holdene om de vigtige point, som kan samles ind i hver grupperunde, og som giver adgang til mesterskaberne.

Ved at deltage i en af esportligaens syv ligaer, så kan man kvalificere sig til de individuelle liga-mesterskaber, som afvikles til maj 2021. Her vil de 4-8 bedste hold fra hver liga dyste om titlen som deres ligamester og ydermere, så vil de bedste hold fra hvert ligamesterskab kvalificere sig til DM I ESPORT.

DM I ESPORT

Vinderen af DM I ESPORT skal findes blandt 16 CS:GO hold. De kvalificerede hold kommer fra de syv forskellige ligaer og antallet af kvalificerede hold fra hver liga, afhænger bl.a. af antallet af deltagede hold i de respektive ligaer.

Øg din chance for at kvalificere dit hold

Det er mest optimalt at være med fra starten, da man derfor har flest muligheder for at indsamle point. Ender man med at kvalificere sig til slutspillet til foråret 2021, vil man modtage en invitation. Her begynder så den rigtige udfordring – at kvalificere sig til finalen.

Hvis dit hold endnu ikke er med i YouSee eSportligaen, så TILMELD JER HER.