20.000 kroner i Fortnite præmiepulje

2. October 2020

I uge 43 starter de første aktiviteter i YouSee eSportligaen. For holdene i pokalrækkerne er målet at komme til DM I ESPORT og dyste om pokal og præmier. Her kan du læse, hvad der på højkant for Fortnite spillere.

20.000 kroner i præmiepulje

Præmiepuljen til Fortnite turneringen ved DM i Esport kommer til at ligge på 20.000 kroner. Vinderholdet vil tage hele 15.000 kroner med hjem, og andenpladsen modtager 5.000 kroner.

Kvalifikation til DM I ESPORT

Alle hold, uanset niveau, kan kvalificere sig til DM I ESPORT og dermed også deltage i kampen om den store præmie, som udover pengene også indebære titel og trofæ. Dette sker ved at deltage i en af de tre Fornite pokalrækker. Her kæmper holdene om de vigtige point, som kan samles ind i hver grupperunde, og som giver adgang til mesterskaberne.

Ved at deltage i en af esportligaens tre Fornite ligaer, så kan man kvalificere sig til de individuelle liga-mesterskaber, som afvikles til maj 2021. Her vil de bedste hold fra hver liga dyste om titlen som deres ligamester og ydermere, så vil de bedste hold fra hvert ligamesterskab kvalificere sig til DM I ESPORT.

DM I ESPORT

Vinderen af DM I ESPORT skal findes blandt de bedste Fortnite hold. De kvalificerede hold kommer fra de tre forskellige Fornite ligaer og antallet af kvalificerede hold fra hver liga, afhænger bl.a. af antallet af deltagende hold i de respektive ligaer.

Øg din chance for at kvalificere dit hold

Det er mest optimalt at være med fra starten, da man derfor har flest muligheder for at indsamle point. Ender man med at kvalificere sig til slutspillet til foråret 2021, vil man modtage en invitation. Her begynder så den rigtige udfordring – at kvalificere sig til finalen.

Hvis dit hold endnu ikke er med i YouSee eSportligaen, så TILMELD JER HER.