MEGA RUMBLE GAMING DAYZ

På vegne af Ungdomsringen vil vi i Sæson 5 præsentere et helt nyt initiativ: MEGA GAMING RUMBLE DAYZ. Idéen er, at give danske ungdomsskoler-og ungdomsklubber et fleksibelt gamingtilbud, hvor fokus ligger på de gode oplevelser.

MEGA GAMING RUMBLE DAYZ, som erstatter bredderækken i Ung-Ligaen, vil bestå af tre aktivitetsperioder med ugentlige aktivitetsdage i CS:GO Lite og Fortnite Battle Royale Duo. Hver aktivitetsperiode varer 6 uger, og den første starter i oktober måneds uge 43..

Et tilbud med fleksibilitet, gode oplevelser og et minimum af forpligtigelser

I en ungdomsklub eller ungdomsskole kan det være forskelligt, hvem som har lyst til at spille computer på en given dag eller hvem der kommer i klubben. Derfor er der ingen personlig spilleregistrering for kunne deltage i MEGA GAMING RUMBLE DAYZ. I stedet køber klubben en holdplads, og pladserne kan herefter indtages af hvem som helst fra klubben eller ungdomsskolen på selve aktivitetsdagen.

Er der en dag, hvor man ikke kan stille hold pga. manglende spillere eller andet, så gør det ingenting. Man bliver ikke straffet for fravær, man kan bare komme og spille med ugen efter.

Medaljer, medaljer, masser af medaljer
Vi synes også de deltagende hold skal noget at vise frem, når de har deltaget, derfor er der garanteret 10 deltager-medaljer til alle CS:GO hold, og 5 deltager-medaljer til alle Fortnite Battle Royale Duo hold. Medaljer der kan deles ud til de spillere som har deltaget i aktivitetsdage. Ønskes der flere medaljer, så kan det helt sikkert fikses.

Praktisk info om CS:GO Lite

Efteråret aktivitetsperiode: Uge 43, 44, 45 – 47, 48 ,49 (pause i uge 46)
Tidspunkt:
Tirsdage kl 16:00 – 18:00
Check-in: 15:30-15:50, men senest 10 minutter inden kampstart på Discord
Kampe: Vi afvikler så mange kampe som muligt mellem 16:00 – 18:00 og man er garanteret minimum 2 kampe og ens modstander tildeles på selve dagen, når alle har tjekket ind.
Niveauinddeling: Når holdene tjekker ind, så noterer vi dagsniveauet ned på holdene og sørger derefter efter bedste evne at parre holdene op imod hinanden.
Max niveau: Hvis holdene er ligger på et gennemsnit af DMG Matchmaking niveau, så bør holdene tilmeldes Pokalrækken.

CS:GO Lite format:
Til MGRD introducerer vi en light version af CS:GO. Det betyder kortere kampe, flere penge og mere underholdning. Der er ikke resultat indberetning.

Start money: 10.000
Antal runder: 18 (MR9)
Overtid: Nej
Maps: Vi vælger et nyt map hver uge, så man allerede ved hvilket map der skal spilles den pågældende dag.

Praktisk info om Fortnite BR

Efteråret aktivitetsperiode: Uge 43, 44, 45 – 47, 48 ,49 (pause i uge 46)
Tidspunkt:
Tirsdage kl 16:00 – 18:00
Check-in: 15:30-15:50, men senest 10 minutter inden kampstart på Discord
Kampe: Vi afvikler 3 runder
Max niveau: Hvis en klub har spillere på et meget godt niveau, så anbefaler vi jer, at de stiller hold i Pokalrækken.

Battle Royale format:
Standard battle Royale regler. Custom keys (guide kommer) uddeles på discord på dagen.

Priser

En holdplads til CS:GO garanterer plads til 5 spillere på hver kampdag. En holdplads til Fortnite Battle Royale Duo garanterer to. Hvis du har flere spillere, skal du købe flere holdpladser.

 

Tilmelding

  1. Vælg en person fra klubben, som kan være ansvarlig for jeres hold.
  2. Opret dit hold på HER. Hvis du allerede har et hold, så gå til step 5.
  3. Opret en organisation og herefter et hold under “administrer hold”.
  4. Gå in på det nye hold, og vælg dit spil: CS:GO (MEGA RUMBLE GAMING DAYZ) eller Fortnite (MEGA RUMBLE GAMING DAYZ).
  5. På holdets forside: Klik på fanen “Tilmelding” og find den aktivitet du gerne vil deltage i. Her vælger du MEGA GAMING RUMBLE DAYZ.
  6. Klik på “Tilmeld”.
  7. Betal din licens. God fornøjelse!** Har du brug for hjælp til oprettelse, invitation af spillere, spiller ID etc, så tjek vores guide og FAQ.

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, brug for hjælp eller andet, så kontakt os på info@esportligaen.dk, Discord eller på tlf 93951337.