I UNG-LIGAEN KAN DU DYSTE I

 

UNG-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

Går i ungdomsklub, ungdomsskole, juniorklub eller på anden måde er medlem af Ungdomsringen, så er YouSee Ung-ligaen lige noget for dig. Hver uge bliver dit hold udfordret på et passende niveau i enten Counter-Strike: Global Offensive eller Fortnite. Samtidigt bliver I en del af et kæmpe fællesskab på tværs af en masse medlemsklubber. Måske er det dit hold, som løber med mesterskabet til foråret?

 

Hvem kan spille med i UNG-LIGAEN

Alle spillere på et hold er tilknyttet samme organisation (fritidsklub, ungdomsklub eller ungdomsskole). Spillere skal være mellem 8 og 25 år.

.

LIGA STRUKTUR FOR POKALRÆKKEN OG BREDDERÆKKEN

I Sæson 4 følger Pokalrækken og Bredderækken forskellige forløb. Pokalrækken er inddelt i 5 grupperunder af 3 ugers varighed med slutspil og mesterskaber til foråret 2021.

Bredderækken er inddelt i 3 ligaturneringer. Hver ligaturnering består af 5 ugers gruppespil og 2 ugers slutspil. Der kåres en breddevinder i alle niveauer. Man skal tilmelde sig hver gang en ny ligaturnering starter, også selvom man har købt adgang til alle tre på én gang.

PRISER

Vælg en licens, som passer til jeres behov. Når en licens først er betalt kan der tilføjes og fjernes spillere uden ekstra betaling – hele sæsonen igennem.

.