STUDIE-LIGAEN

I STUDIE-LIGAEN KAN DU DYSTE I

STUDIE-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

Sammen med dine skole- eller studiekammerater har lyst til at udfolde jeres gamer-skills hver uge. I YouSee Studie-ligaen kæmper skoleklasser, gymnasier, campus, fakulteter og studieretninger alle mod hinanden i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends på alle niveauer. Få gode minder og sjove stunder, og skab et sammenhold med dine venner. Tilmeld jer i dag og vær med fra første spillerunde, og kæmp om en plads ved mesterskaberne til foråret.

.

 

HVEM KAN DELTAGE

Studie-Ligaen er for alle hold, som kommer fra en skole, gymnasie, universitet, erhvervsskole eller anden uddannelsesinstitution.

LIGA STRUKTUR FOR POKALRÆKKEN OG BREDDERÆKKEN

I Sæson 4 følger Pokalrækken og Bredderækken forskellige forløb. Pokalrækken er inddelt i 5 grupperunder af 3 ugers varighed med slutspil og mesterskaber til foråret 2021.

 

Bredderækken er inddelt i 3 ligaturneringer. Hver ligaturnering består af 5 ugers gruppespil og 2 ugers slutspil. Der kåres en breddevinder i alle niveauer. Man skal tilmelde sig hver gang en ny ligaturnering starter, også selvom man har købt adgang til alle tre på én gang.

PRISER I SÆSON 4

Vælg en licens, som passer til jeres behov. Når en licens først er betalt kan der tilføjes og fjernes spillere uden ekstra betaling – hele sæsonen igennem.