ESPORT-LIGAEN - EN ÅBEN LIGA FOR ALLE

I ESPORT-LIGAEN KAN DU DYSTE I

.

ESPORT-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

som har lyst til at dyste i CS:GO, Fortnite, Hearthstone eller Tekken 7. En åben liga med plads til alle, uanset tilhørsforhold. Spil med i kampen om at komme til DM i CS:GO for amatørhold med en præmiepulje på 75.000 kroner, DM i Fortnite med en præmiepulje på 20.000 kroner eller DM i Hearthstone med en præmiepulje på 10.000 kroner.

AKTIVITETER

Her har du et overblik over hvornår vi afvikler ligaer og cups. Ligaer løber ofte over en længere periode, hvorimod cups afvikles over 1-2 dage.

 
 

HVEM KAN SPILLE MED I ESPORT-LIGAEN

eSportligaen er åben for alle uanset tilhørsforhold eller alder.

Hvis et hold består af børn under 15 år, så bør holdet have en voksen tilknyttet som holdleder.

LIGA STRUKTUR

I Sæson 5 er ligaen bygget op om 3 turneringer: en efterårs-, vinter og en forårsturnering. Hver turnering består af 5 ugers grundspil og op til 2 ugers slutspil.

I pokalrækken indsamler man point ved at deltage i disse tre turneringer. Det er disse point som afgør, om man kvalificerer sig til mesterskaberne.

 

Pokal eller hygge?

ESPORT-Ligaen er delt op i en Pokalrække og en Bredderække. Pokalrækken er for de bedste hold i ligaen, som spiller for at komme til mesterskaberne. Bredderækken er for de hold, som spiller for hyggen og fællesskabet.

PRISER

Vælg en licens, som passer til jeres behov. Når en licens først er betalt kan der tilføjes og fjernes spillere uden ekstra betaling – hele sæsonen igennem. Se mere ved at klikke på PRISER i top menuen.

Køber man fuld sæsonlicens har man adgang til alle tre turneringer, men man skal stadig melde sig til hver turnering manuelt.