ESPORT-LIGAEN - EN ÅBEN LIGA FOR ALLE

I ESPORT-LIGAEN KAN DU DYSTE I

 

ESPORT-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

som har lyst til at dyste i CS:GO, Fortnite, Hearthstone, Tekken 7 eller Rocket League. En åben liga med plads til alle, uanset tilhørsforhold.

 

HVEM KAN SPILLE MED I ESPORT-LIGAEN

eSportligaen er åben for alle uanset tilhørsforhold eller alder.

Vi anbefaler at består holdet af børn under 15 år, så bør holdet have en voksen tilknyttet som holdleder.

LIGA STRUKTUR FOR POKALRÆKKEN OG BREDDERÆKKEN

I Sæson 4 følger Pokalrækken og Bredderækken forskellige forløb. Pokalrækken er inddelt i 5 grupperunder af 3 ugers varighed med slutspil og mesterskaber til foråret 2021. I Esport-Ligaen er dette er gældende for CS:GO og FORTNITE. For hold som vil spille ROCKET LEAGUE er strukturen sat op som cups. Se mere om denne ved at klikke på CUPS i top menuen.

 

Bredderækken er inddelt i 3 ligaturneringer. Hver ligaturnering består af 5 ugers gruppespil og 2 ugers slutspil. Der kåres en breddevinder i alle niveauer. Man skal tilmelde sig hver gang en ny ligaturnering starter, også selvom man har købt adgang til alle tre på én gang.

PRISER

Vælg en licens, som passer til jeres behov. Når en licens først er betalt kan der tilføjes og fjernes spillere uden ekstra betaling – hele sæsonen igennem. Rocket League Følger Cup priser. Se mere ved at klikke på PRISER i top menuen.