OLDBOYS-LIGAEN

I OLD BOYS-LIGAEN KAN DU DYSTE I

.

OLDBOYS-LIGAEN ER FOR DIG SOM…

OLDBOYS-LIGAEN er for personer på 30 år eller derover, som gerne vil spille CS:GO. Vi tilbyder unikke oplevelser til personer på 30 år eller derover, som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. OLDBOYS-LIGAEN er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau. Spil med i kampen om at komme til DM i CS:GO for amatørhold med en præmiepulje på 75.000 kroner!

AKTIVITETER

Her har du et overblik over hvornår vi afvikler ligaer og cups. Ligaer løber ofte over en længere periode, hvorimod cups afvikles over 1-2 dage.

 

Hvem kan spille med i OLDBOYS-LIGAEN

Spillere i OLDBOYS-LIGAEN skal være fyldt 30 år. Der kan gives dispensation til maks to personer, som er 25 eller derover.

.

LIGA STRUKTUR FOR POKALRÆKKEN OG BREDDERÆKKEN

I Sæson 5 er ligaen bygget op om 3 turneringer: en efterårs-, vinter og en forårsturnering. Hver turnering består af 5 ugers grundspil og op til 2 ugers slutspil.

I pokalrækken indsamler man point ved at deltage i disse tre turneringer. Det er disse point som afgør, om man kvalificerer sig til mesterskaberne.

 

Pokal eller hygge?

Oldboys-Ligaen er delt op i en Pokalrække og en Bredderække. Pokalrækken er for de bedste hold i ligaen, som spiller for at komme til mesterskaberne. Bredderækken er for de hold, som spiller for hyggen og fællesskabet.

Priser

Her kan du se priserne for deltagelse i OLDBOYS-Ligaen. Vælg den licens, som passer til jeres behov.

Køber man fuld sæsonlicens har man adgang til alle tre turneringer, men man skal stadig melde sig til hver turnering manuelt.