KOLLEGA-LIGAEN

I KOLLEGA-LIGAEN KAN DU DYSTE I

KOLLEGA-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

Dyrker sammenholdet og spilleglæden med dine kolleger, og gerne vil spille mod andre arbejdspladser fra hele landet. Kæmp om at blive de bedste i branchen, få en masse sjove stunder bag skærmen og bliv matchet mod hold på jeres niveau. Tilmeld jer i dag, og begynd rejsen mod en esportsfyldt hverdag sammen med kollegaerne.

 

Hvem kan spille med i KOLLEGA-LIGAEN

Alle hold der tilmeldes ligaen skal repræsentere en virksomhed (organisation) Alle spillere på et hold skal være enten hel- eller deltidsansat af virksomheden. Kollegaerne skal være min. 16 år.

.

LIGA STRUKTUR FOR POKALRÆKKEN OG BREDDERÆKKEN

I Sæson 4 følger Pokalrækken og Bredderækken forskellige forløb. Pokalrækken er inddelt i 5 grupperunder af 3 ugers varighed med slutspil og mesterskaber til foråret 2021.

Bredderækken er inddelt i 3 ligaturneringer. Hver ligaturnering består af 5 ugers gruppespil og 2 ugers slutspil. Der kåres en breddevinder i alle niveauer. Man skal tilmelde sig hver gang en ny ligaturnering starter, også selvom man har købt adgang til alle tre på én gang.

PRISER

Vælg en licens, som passer til jeres behov. Når en licens først er betalt kan der tilføjes og fjernes spillere uden ekstra betaling – hele sæsonen igennem.

.