KOLLEGA-LIGAEN

I KOLLEGA-LIGAEN KAN DU DYSTE I

KOLLEGA-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

Dyrker sammenholdet og spilleglæden med dine kolleger, og gerne vil spille mod andre arbejdspladser fra hele landet. Kæmp om at blive de bedste i branchen, få en masse sjove stunder bag skærmen og bliv matchet mod hold på jeres niveau.

Tilmeld jer i dag, og begynd rejsen mod en esportsfyldt hverdag sammen med kollegaerne.

TILMELDING TIL SÆSON 4

Tilmelding åbner 1. september

Læs seneste nyheder
Dage 06
:
Timer 06
:
Min 06
:
Sek 06

Til vi åbner for tilmelding
til sæson 4

LIGASTRUKTUR FOR SÆSON 4

YouSee eSportligaen er opdelt i et grundspil og et slutspil. Grundspillet består af fem grupperunder, som hver varer 3 uger. Grupperunderne er fordelt over hele sæsonen med to i efteråret 2019, og tre i foråret 2020. I hver grupperunde opdeles holdene i grupper af fire hold, hvor alle spiller mod hinanden. Grupperne er fordelt i divisioner efter niveau og afhængigt af antal hold, så kan der være flere grupper i hver division.

 

 

Hvem kan spille med i KOLLEGA-LIGAEN

Alle hold der tilmeldes ligaen skal repræsentere en virksomhed (organisation) Alle spillere på et hold skal være enten hel- eller deltidsansat af virksomheden. Kollegaerne skal være min. 16 år.

.

.

KOM IGANG MED DET SAMME

eSportligaen har løbende tilmelding hele sæson, og har plads til hold på alle niveauer. Hvis du overvejer at samle et hold, skal du oprette en organisation først. Derefter tilmelder du dit hold og inviterer spillere til holdet. I vælger selv om spillerne betaler deres licens hver især eller sammen.

HOLDLICENS

Kr. 250 / sæson

Prisen er gældende for hele sæsonen

En holdlicens dækker for deltagelse i en liga. Holdicensen er gældende for hele sæson 3. Sæson 3 løber fra okt. '19 til juni '20

Tilmeld jer her

SPILLERLICENS

Kr. 100 / sæson

Prisen er gældende for hele sæsonen

Din spillerlicens giver dig adgang til at dyste i flere spil, flere ligaer, turneringer og events. Spillerlicensen gælder for hele sæson 3. Sæson 3 løber fra okt. '19 til juni '20

Tilmeld dig her