ESD-LIGAEN

I ESD-LIGAEN KAN DU DYSTE I

ESD-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

Søger en arena med plads til gamers på alle tænkelige niveauer. Her huses den nye gamer, veteranen og entusiasten. Uanset om du ønsker ugentlige kampe for hyggens skyld, eller du har en pro gamer gemt i maven, så er YouSee ESD-ligaen stedet for dig. Hver uge konkurreres der i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends, så vælg dit foretrukne spil, find et hold og tilmeld jer i dag.

TILMELDING TIL SÆSON 4

Tilmeldingen åbner 1. september

Læs seneste nyheder
Dage 06
:
Timer 06
:
Min 06
:
Sek 06

Til vi åbner for tilmelding
til sæson 4

LIGASTRUKTUR FOR SÆSON 4

YouSee eSportligaen er opdelt i et grundspil og et slutspil. Grundspillet består af fem grupperunder, som hver varer 3 uger. Grupperunderne er fordelt over hele sæsonen med to i efteråret 2019 og tre i foråret 2020. I hver grupperunde opdeles holdene i grupper af fire hold, hvor alle spiller mod hinanden. Grupperne er fordelt i divisioner efter niveau og afhængigt af antal hold, så kan der være flere grupper i hver division.

 

Hvem kan spille med i ESD-LIGAEN

Alle spillere på et hold har et tilhørsforhold til organisationen (forening eller privat ejet hold). Det vil for foreninger betyde, at alle spillere på et hold er medlem af foreningen. Det vil for privatejede hold betyde, at man har tilknyttet alle spillere på holdet på kontrakt. Alle hold der ikke har nogen forankring i enten foreninger eller privat ejede hold. F.eks. klaner, kan også deltage i ESD-ligaen.

Der er ingen aldersbegrænsning for spillere.

.

.

KOM IGANG MED DET SAMME

eSportligaen har løbende tilmelding hele sæson og har plads til hold på alle niveauer. Hvis du overvejer at samle et hold, skal du oprette en organisation først. Derefter tilmelder du dig dit hold og inviterer spillere til holdet. I vælger selv om spillerne betaler deres licens hver især eller sammen.

HOLDLICENS

Kr. 250 / sæson

Prisen er gældende for hele sæsonen

En holdlicens dækker for deltagelse i en liga. Holdicensen er gældende for hele sæson 3. Sæson 3 løber fra okt. '19 til juni '20

Tilmeld jer her

SPILLERLICENS

Kr. 100 / sæson

Prisen er gældende for hele sæsonen

Din spillerlicens giver dig adgang til at dyste i flere spil, flere ligaer, turneringer og events. Spillerlicensen gælder for hele sæson 3. Sæson 3 løber fra okt. '19 til juni '20

Tilmeld dig her