● Livestream nu

Offline

I DGI-LIGAEN KAN DU DYSTE I

DGI-LIGAEN ER FOR DIG SOM……

Dyrker esport i en esportsforening, og som vil udfordres hver uge. I YouSee DGI-ligaen kan du nyde fællesskabet med vennerne, mens I samtidig får chancen for at jagte titlen som Danmarksmester i esport. I DGI-ligaen kan du dyste mod andre hold fra hele Danmark i Counter-Strike:Global Offensive, LoL og Fortnite på alle niveauer. Om du spiller for hyggen eller pokalen er op til dig, men tilmeld dig i dag og vær med fra første spillerunde.

SÆSON START – UGE 43

Tilmeldingsfristen til grupperunde 1 er søndag d. 13. oktober – UGE 41

TILMELD DIG HER
Dage 06
:
Timer 06
:
Min 06
:
Sek 06

Deadline for tilmelding
til grupperunde 2

TURNERINGSFORMAT FOR SÆSON 3

YouSee eSportligaen er opdelt i et grundspil og et slutspil. Grundspillet består af fem grupperunder, som hver varer 3 uger. Grupperunderne er fordelt over hele sæsonen med to i efteråret 2019 og tre i foråret 2020. I hver grupperunde opdeles holdene i grupper af fire hold, hvor alle spiller mod hinanden. Grupperne er fordelt i divisioner efter niveau og afhængigt af antal hold, så kan der være flere grupper i hver division.

 

 

Hvem kan spille med i DGI-LIGAEN

Organisationen (forening) skal være medlem af DGI.
Alle spillere på et hold er medlem af foreningen.
Der er ingen aldersbegrænsning for spillere.

.

.

KOM IGANG MED DET SAMME

eSportligaen har løbende tilmelding hele sæson og har plads til hold på alle niveauer. Hvis du overvejer at samle et hold, skal du oprette en organisation først. Derefter tilmelder du dig dit hold og inviterer spillere til holdet. I vælger selv om spillerne betaler deres licens hver især eller sammen.

HOLDLICENS

Kr. 250 / sæson

Prisen er gældende for hele sæsonen

En holdlicens dækker for deltagelse i en liga. Holdicensen er gældende for hele sæson 3. Sæson 3 løber fra okt. '19 til juni '20

Tilmeld jer her

SPILLERLICENS

Kr. 100 / sæson

Prisen er gældende for hele sæsonen

Din spillerlicens giver dig adgang til at dyste i flere spil, flere ligaer, turneringer og events. Spillerlicensen gælder for hele sæson 3. Sæson 3 løber fra okt. '19 til juni '20

Tilmeld dig her