Leaderboard og Ladder

I Sæson 5 giver eSportligaen alle deltagende hold mulighed for at deltage på vores kombinerede Ladder og Leaderbord.

Ladder:
På vores ladder kan alle hold nu udfordre andre hold, hvis de har lyst til at spille flere kampe end dem som de allerede deltager I. Ladderen er selvfølgelig niveau inddelt, så alle holdene omkring ens egen placering er jævnbyrdige. Det er muligt at udfordre på alle dage og alle tidspunkter, og det er muligt at afvise udfordringer og bevare en udfordring med alternative datoer og tider.

Giv det et skud!

Leaderboard – En del af Esportligaen 360
Esportligaen 360 går kort fortalt ud på, at alt hvad jeres hold laver hænger sammen uanset hvilken aktivitet I deltager I.

Leaderboardet som er grundstenen i eSportligaen 360 og her kan hold i YouSee Esportligaen følge deres rejse igennem hele sæsonen på tværs af alle aktiviteter. Leaderboardet registrerer nemlig alle holdets aktiviteter i Esportligaen (Cups, liga og Ladder). Det betyder, at alle kampe i den regulære liga, alle kampe i Cups, samt alle ladder kampe vil have en effekt på jeres holds placering på Leaderboardet.

Hvordan fungerer det?

Leaderboardet er inddelt i forskellige ranks og følger 3 sprints af forskellig varighed, hvor hold kan øge deres placering. Et holds placering på Leaderboardet er bestemt af holdets rank. Leaderboardet nulstilles efter hvert sprint, vindere kåres, og hold kan indsamle point igen når næste sprint starter.

 

Når to hold mødes til kamp, så registreres kampens resultat på Leaderboardet. Det vindende hold modtager nogle point, som vil øge holdets position på Leaderboardet – omvendt vil det tabende hold miste point, og rykke ned på Leaderboardet.

På Leaderboardet vil det, som beskrevet ovenfor, være muligt at udfordre andre hold (tradionel ELO ladder) – disse kampe vil også have en effekt på Leaderboardet. Dette er en måde for hold at få mere glæde ud af fællesskabet, tage del i flere aktiviteter og prøve kræfter af mod hold, som de måske normalt ikke møder i ligaen.