AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

KAMPPROGRAM | SOMMERCUP

Så er kampprogrammet for Sommercuppen i Esportligaen ude! (Læs venligst hele denne artikel!)

Kampprogram (Sommercup)

Så er kampprogrammet for Sommercuppen ude! (Læs venligst hele denne artikel!)

Spillerniveauer er udregnet ud fra tilgængelig data fra Steam og FaceIt. Herefter er holdniveauet beregnet ud fra de fire højst rangerede aktive spillere på holdet. Læs mere her. Bemærk: Den interne ELO på platformen via afviklede kampe hos Esportligaen; er blevet nulstillet for Sommercuppens deltagere. Dette vil ligeledes ske for alle spillere på platformen inden, at Sæson 8 starter (vi afventer igangværende turneringer). Årsagen er vores seneste rekalibrering ifm. CS2, der kan skabe skævheder.

Bemærk: Tjek-ind åbner søndag, senest kl. 09:15 på hoveddiscorden (husk at vælge en rolle via #VælgRolle for at se kanalen), hvorefter en holdrepræsentant fra hvert hold skal finde sin niveaukanal (fx Niveau A – II), også reagere med den pågældende emoji for at tjekke ind.

Opdeling CS2:

 • Der er oprettet 15 grupper á 4 hold i hver. Dette betyder, at alle spiller tre kampe hver i gruppespillet samt en finale/bronzekamp.
 • Undtagelsen af dette er Niveau A – IV med 6 hold. Dette medfører to ekstra kampe til hvert hold.

Relevant information:

 • Tjek-ind åbner søndag, senest kl. 09:15 på hoveddiscorden (husk at vælge en rolle for at se kanalen), hvorefter en holdrepræsentant fra hvert hold skal finde sin niveaukanal (fx Niveau A – II), også reagere med den pågældende emoji for at tjekke ind.
 • Første kamp er søndag d. 30. juni, kl. 10:00. Det er muligt at fremskynde kampstart for alle kampe, hvis begge hold er klar. 
 • Systemet vælger tilfældigt en startside for hvert hold. Læs venligst denne guide for nærmere information.
 • VETO i CS2 (valg af maps) vil foregå via kampsiden kort efter, at begge hold er tjekket ind.
 • Alle kampe skal afvikles på vores servere, der kan startes af VETO-kaptajnen (personen der tjekker ind) fra holdet til venstre efter, at VETO’en på hjemmesiden har fundet sted.
 • Der er overtime i både gruppe- samt slutspillet.
 • Der vil være en Bo3 finale mellem både 1. og 2. pladsen samt en bronzekamp mellem 3. og 4. pladsen. Giv venligst modstanderen besked, hvis i ikke ønsker at spille bronzekampen. 
 • Vinderen af finalen (1. vs. 2.) vil efter endt turnering modtage en pokalformular på e-mail. Denne skal udfyldes, hvis i ønsker at modtage en holdpokal.

God fornøjelse!

KAMPGUIDE

15 minutter før kampstart vil det være muligt for et holdmedlem; at tjekke jeres hold ind til selve kampen. Når begge hold har tjekket ind, så starter VETO’en på kampsiden kort efter. Bemærk dette afsnit er til selve kampene og ikke, hvorvidt man har tjekket ind til turneringen fra kl. 9 af via Discord.

CS2:
Personen der tjekker holdet ind; er den der foretager VETO’en.
Alternativt kan et andet aktivt holdmedlem inden kampstart – overtage VETO via knappen på kampsiden.

Bemærk: Alle CS2-kampe skal afvikles på Esportligaens egne automatiske servere.
Det er derfor ikke tilladt at bruge egne servere.

LÆS VENLIGST HELE VORES KAMPGUIDE TIL CS2 HER

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

 • Hvor finder jeg mine kampe henne?
  Kampene kan findes under turneringen, eller under jeres holdside.

 • Hvordan kontakter jeg andre hold i min gruppe?
  Gå ind på Esportligaens Discord > Vælg en rolle > Find kategorien “Sommercup”.
  Her skal i bruge den kanal, som hedder det samme som jeres gruppeniveau fx “Niveau A-II” (dette kan findes via kampprogrammet).

 • Kan jeg tilføje flere spillere?
  Det er altid muligt at tilføje en spiller under en aktiv turnering, men spilleren kan ikke gøres aktiv før, at spillerniveauet er udregnet.

  Bemærk: 
  Tilføjes en spiller under en aktiv turnering, så kan spilleren ikke blive sat som “aktiv”, hvis spillerens niveau overskrider det gruppeniveau, som holdet er blevet placeret i. Læs mere her.