AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

KAMPPROGRAM | JULECUP

Se grupper, kampdatoer og andet praktisk information.

Kampprogram (Julecup)

Så er kampprogrammet for Julecuppen ude, og vi har et rekordhøjt antal af 128 hold med! (Læs venligst hele denne artikel!)

Spillerniveauer er udregnet ud fra tilgængelig data fra Steam, FaceIt og Esportal. Derudover er der medregnet en præstationsboost (+/-) fra tidl. ligaturneringer til de spillere, der har medvirket her (ikke alle Sæson 7 turneringer er med endnu). Herefter er holdniveauet beregnet ud fra de fire højst rangerede aktive spillere på holdet. Læs mere her.

OBS: CS2-Rating er blevet medregnet i større grad til denne turnering. Der vil være noget afventende elo-kalibrering fra Valve’s side af på jeres Steam-profiler, som vi er afhængige af, men vi håber, at dette er så retvisende som muligt.

Bemærk: Tjek-ind åbner søndag, senest kl. 09:15 på hoveddiscorden (husk at vælge en rolle via #VælgRolle for at se kanalen), hvorefter en holdrepræsentant fra hvert hold skal finde sin niveaukanal (fx Niveau A – II), også reagere med den pågældende emoji for at tjekke ind.

Opdeling CS2:

 • Der er oprettet 32 grupper á 4 hold i hver. Dette betyder, at alle spiller tre kampe hver i gruppespillet samt en finale/bronzekamp.

Relevant information:

 • Tjek-ind åbner søndag, senest kl. 09:15 på hoveddiscorden (husk at vælge en rolle for at se kanalen), hvorefter en holdrepræsentant fra hvert hold skal finde sin niveaukanal (fx Niveau A – II), også reagere med den pågældende emoji for at tjekke ind.
 • Første kamp er søndag d. 17. december, kl. 10:00. Det er muligt at fremskynde kampstart for alle kampe, hvis begge hold er klar. 
 • Systemet vælger tilfældigt en startside for hvert hold, da knivrunde ikke fungerer i CS2 endnu. Læs venligst denne guide for nærmere information.
 • VETO i CS2 (valg af maps) vil foregå via kampsiden 5 minutter efter, at begge hold er tjekket ind.
 • Alle kampe skal afvikles på vores servere, der kan startes af VETO-kaptajnen (personen der tjekker ind) fra holdet til venstre efter, at VETO’en på hjemmesiden har fundet sted.
 • Der er overtime i både gruppe- samt slutspillet.
 • Der vil være en Bo3 finale mellem både 1. og 2. pladsen samt en bronzekamp mellem 3. og 4. pladsen. Giv venligst modstanderen besked, hvis i ikke ønsker at spille bronzekampen. 
 • Vinderen af finalen (1. vs. 2.) vil efter endt turnering modtage en pokalformular på e-mail. Denne skal udfyldes, hvis i ønsker at modtage en holdpokal.

God fornøjelse!

KAMPGUIDE

15 minutter før kampstart vil det være muligt for et holdmedlem; at tjekke jeres hold ind til selve kampen. Når begge hold har tjekket ind, så starter VETO’en på kampsiden 5 minutter efter.
Bemærk dette afsnit er til selve kampene og ikke, hvorvidt man har tjekket ind til turneringen fra kl. 9 af.

CS2:
Personen der tjekker holdet ind; er den der foretager VETO’en.
Alternativt kan et andet aktivt holdmedlem inden kampstart – overtage VETO via knappen på kampsiden.

Bemærk: Alle CS2-kampe skal afvikles på Esportligaens egne automatiske servere.
Det er derfor ikke tilladt at bruge egne servere.

LÆS VENLIGST HELE VORES KAMPGUIDE TIL CS2 HER

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

 • Hvor finder jeg mine kampe henne?
  Kampene kan findes under turneringen, eller under jeres holdside.

 • Hvordan kontakter jeg andre hold i min gruppe?
  Gå ind på Esportligaens Discord > Vælg en rolle > Find kategorien “Julecup”.
  Her skal i bruge den kanal, som hedder det samme som jeres gruppeniveau fx “Niveau A-II” (dette kan findes via kampprogrammet).

 • Kan jeg tilføje flere spillere?
  Det er altid muligt at tilføje en spiller under en aktiv turnering, men spilleren kan ikke gøres aktiv før, at spillerniveauet er udregnet.

  Bemærk: 
  Tilføjes en spiller under en aktiv turnering, så kan spilleren ikke blive sat som “aktiv”, hvis spillerens niveau overskrider det gruppeniveau, som holdet er blevet placeret i. Læs mere her.