AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

SÅDAN SÆTTER DU DIT HOLD MEST OPTIMALT

Få den bedste niveauinddeling til den kommende turnering!

VÆR KLAR TIL TURNERINGSSTART I CS2/LOL

 • Retvisende holdniveau
  Et holdniveau bliver udregnet ud fra de fire højst-rangerede AKTIVE spillere på holdet.
  Alle øvrige aktive spillere vil derfor IKKE have nogen indflydelse i vurderingen af holdets niveau.

  Sådan optimerer du dit hold bedst muligt
  Hvis jeres hold har mere end fem aktive spillere, og jeres spillerrang hver især er meget blandet i niveau, så bør jeres hold vurdere, hvilke spillere der står som aktive. Det har nemlig stor indflydelse på, hvilken gruppe jeres hold lander i, da denne tager udgangspunkt i holdniveauet ved start. Vi anbefaler derfor alle hold, at I internt på holdet afstemmer hinandens sociale og resultatmæssige forventninger til turneringen.

  Har i fx en højt-rangeret spiller, hvor hans deltagelse er usikker/minimal, så bør I vurdere vigtigheden af spillerens deltagelse på holdet, da han vil trække jeres holdniveau markant op, og dermed resultere i sværere modstandere. Dette vil dog også betyde, at han formentlig ikke kan tilføjes som aktiv spiller i løbet af turneringen grundet niveauloftet i gruppen.
 • Hvad er aktive spillere?
  Aktive spillere er de spillere, som har tilladelse til at deltage i turneringerne. Spillere under kategorien “medlemmer” må ikke deltage i kampene.
  Det er dog altid muligt at rykke spilleren op som “aktiv spiller” i en igangværende turnering, hvis deres spillerrang ikke overskrider gruppeniveauet, som bliver sat ved turneringsstart.

  I CS2 er det de aktive spillere, der har adgang (whitelisted) til at tilslutte serveren, når den bliver oprettet.
  Hvis en spiller ikke står som “aktiv spiller” inden, at serveren bliver startet, så får spilleren ikke adgang.

  Husk at have tilføjet alle jeres spillere som “aktive spillere” inden, at tilmeldingsfristen udløber, så i er sikre på, at alle kan være med.
 • Hvornår kan jeg sætte en spiller som aktiv?
  Det er altid muligt for en holdrepræsentant at sætte en spiller som aktiv, hvis spilleren har tilkoblet de tilstrækkelige forbindelser.
  Derudover kræver det, at spilleren har en udregnet ELO, der ikke bryder gruppeniveauet, hvis det er under en igangværende turnering. Dette er for at sikre, at niveauinddelingen ikke bliver skævvredet.

  Bemærk: Det er ikke muligt at tilføje en spiller mellem endt turneringsdeadline og op til 48 timer før første kampdag.
  Dette er grundet, at gruppeniveauerne bliver udregnet og derefter fordelt. Efterfølgende er det muligt at tilføje aktive spillere på holdet igen.


  Sørg derfor for at have tilføjet holdets “aktive spillere” inden, at tilmeldingsfristen til turneringen udløber!