TEKKEN 7

Platform: ps4
Format: Bo5
Min. spillere: 1
Max. spillere: 1

Her kan du dyste i Tekken 7

 

TEKKEN 7 FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for Tekken 7-spillere på alle niveauer. Vi tilbyder unikke oplevelser til dem, som gerne vil kæmpe om Danmarks-mesterskabet, og til dem som er vilde med Tekken, men blot gerne vil spille imod andre. Vores Tekken Tour er bygget op omkring seks turneringer, som finder sted i Århus og København. Ved hver turnering spilles der om point, som i slutningen af sæsonen kan kvalificere til Danmarksmesterskabet. Der er intet krav om deltagelse til alle fire turneringer, men det er klart en fordel, da det giver mulighed for at indsamle flest point i kvalifikationen. Tilmeld dig i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

 

Tour Program

Datoer kommer snarest

.

.

Sådan tilmelder du dig

Info kommer snarest.

 

RANGLISTE – Kvalifikation til DM

Danmarksmesterskabet afholdes til maj 2021 og her vil de 8 bedste spillere skal dyste om titlen som danmarksmester. Hvis du vil have chancen for at blive en af de 8 spillere til DM, så skal du deltage i en eller flere af året kvalifikationsturneringer. Det er nemlig til disse turneringer, at du indsamler de point som i sidste ende kan give adgang til DM.

Hvordan får jeg point?
Efter hver kvalifikationsturnering tildeles der point til deltagerne baseret på deres endelig placering. Pointene samles på den officielle rangliste, som opdateres efter hver kvalifikation og når sæsonen er slut vil det 8 bedste fra hhv. Århus og København blive inviteret med til DM.

 

.

.

Regler for Tekken 7

Herunder finder du et link til vores Tekken 7 regler. For at deltage skal du have en gyldig spillicens, og være dansk statsborger eller bosiddende i Danmark. Se også de generelle regler for ligaen, og bemærk, at det er op til spillerne selv at holde sig opdateret med evt. regelændringer.

 

.

.