ROCKET LEAGUE

Platform: pc ps4
Format: BO3
Min. spillere: 3
Max. spillere: 5

Her kan du dyste i Rocket League

 

ROCKET LEAGUE FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for Rocket League-spillere på alle niveauer. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om DM I ESPORT, og til de hold som er vilde med Rocket League, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau.

Tilmeld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

 

Nyt i SÆSON 4

Væk med spillerlicens: Til sæson 4 har vi droppet spillerlicensen, så der nu kun skal betales holdlicens. Det giver nemmere administration og fleksibilitet for holdene. Prisen for deltagelse i en turnering er kr 150,- og prisen for hele sæsonen er kr. 450,-

Ny turnerings form.
I sæson 4 ændrer vi vores Rocket League kvalifikation fra en Liga struktur til en Cup struktur, som afvikles over flere korte perioder.

Hver cup består af først af et gruppespil, hvor top 16 går videre til A slutspil, hvor der kæmpes om DM kvalifikations point og resten går videre til B slutspil.

Første cup afvikles i uge 46. Tilmeldingen åbner ultimo september.

Kr. 15.000,- i præmier. Til DM I ESPORT i maj vil der være kr. 10.000,- i kontante præmier. Derudover vil der være kr. 1.000 til hver af de 5 vindere af A slutspillene.

CUP FORMAT FOR SÆSON 4

Rocket League følger et system, hvor alle kampe afvikles som cups. Der er i alt seks cups i løbet af sæson 4. Det er muligt at indsamle point for hver cup, som tæller med i kvalifikationen til DM. For at kunne indsamle flest muligt point, opfordrer vi til, at man spille med i alle cups.

Her kan du se, hvornår vores Rocket League Cups afvikles:

 

.

ROCKET LEAGUE PRISER I SÆSON 4

En licens er gyldig i hele Sæson 4. Når licensen er betalt, kan nye spillere tilføjes uden merbetaling.

DATOER

Regler for Rocket League

 

Herunder finder du et link til vores Rocket League regler. Husk at vi også har generelle regler for ligaen og at det er op til holdene og spillerne selv, at holde sig opdateret med evt. regelændringer.