Platform: mobile
Format: Bo3 Killgame
Min. spillere: 1
Max. spillere: 1

Her kan du dyste i PUBG Mobile

PUBG Mobile FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for PUBG Mobile-spillere på alle niveauer. Vi tilbyder unikke oplevelser til dem, som gerne vil kæmpe om Danmarksmesterskabet, og til dem som er vilde med PUBG Mobile, men som gerne vil spille imod andre. OnePlus Mobil-ligaen er bygget op omkring fire online turneringer, og en fysisk turnering, som finder sted i løbet af sæson 3 af Yousee eSportligaen.

Ved hver online turnering indsamles point alt efter placering ved turneringens afslutning. Spillerne som indsamler flest point i online turneringerne, inviteres i slutningen af sæsonen til Danmarksmesterskabet i maj 2020.

Spilformatet er ‘kill game’, hvor det handler om at få så mange kills som muligt i ét enkelt map. Der er intet krav om deltagelse til alle fire turneringer, men det er klart en fordel, da det giver mulighed for at indsamle flest point i kvalifikationen.

Tilmeld dig i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

 

TOUR PROGRAM

 • Kvalifikation 1: D. 16-17. november
  Tilmeldingsfrist: d. 14. november
 • Odincon – highscore event: D. 6-8. december
  Walk-in and play – vinderen går direkte til DM.
 • Kvalifikation 2: D. 18-19. januar
  Tilmeldingsfrist: d. 16. januar
 • Kvalifikation 3: D. 29. februar og 1. marts
  Tilmeldingsfrist: d. 27. februar
 • Kvalifikation 4: D. 28-29. marts
  Tilmeldingsfrist: d. 26. marts

SÅDAN TILMELDER DU DIG

STEP 1:

Opret din spillerprofil på YouSee eSportligaen, og betal for en spillerlicens.

STEP 2:

Registrer dig på toornament.com, og tilmeld dig de PUBG turneringer, som giver adgang til DM.

Du kan finde en komplet guide vedr. tilmelding i reglerne punkt 4.1.

RANGLISTE – Kvalifikation til DM

Danmarksmesterskabet afholdes til maj 2020, og her vil de 6 bedste spillere fra OnePlus Mobil-ligaen dyste om titlen som Danmarksmester i PUBG Mobile. Hvis du vil have chancen for at blive en af de 8 spillere til DM, så skal du deltage i en eller flere af året kvalifikationsturneringer. Det er nemlig til disse turneringer, at du indsamler de point som i sidste ende kan give adgang til DM.

Hvordan får jeg point?
Efter hver kvalifikationsturnering tildeles der point til deltagerne baseret på deres endelig placering (1 – 10 point). Pointene samles på den officielle rangliste, som opdateres efter hver kvalifikation og når sæsonen er slut vil de 6 bedste blive inviteret med til DM. Ud over de 6 spillere fra PUBG turneringerne, så deltager også vinderne af vores PUBG turneringer til NPF og Odincon.

 

.

.

Regler for PUBG Mobile

Herunder finder du et link til vores PUBG Mobile regler. Se også vores generelle regler for ligaen samt, og bemærk, at det er op til spillerne selv at holde sig opdateret med evt. regelændringer.