DM i PUBG

Platform: mobile
Format: Battle Royale Squad
Min. spillere: 4
Max. spillere: 4

Her kan du dyste i PUBG Mobile

PUBG Mobile FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for PUBG Mobile-spillere på alle niveauer. Vi tilbyder unikke oplevelser til dem, som gerne vil kæmpe om Danmarksmesterskabet, og til dem som er vilde med PUBG Mobile, men som gerne vil spille imod andre.

Turneringsformat: (Bemærk at DM er ændret fra Solo til squad).
Kvalifikationen til DM i PUBG Mobile afvikles som Battle Royale Squad og består af 4 kvalifikations- turneringer med hver 3 runder. Der er intet krav om deltagelse til alle fire online turneringer, men det er klart en fordel, da det giver mulighed for at indsamle flest point i kvalifikationen om pladserne til DM.

 

TOUR PROGRAM

 

Mere info kommer ved start af sæson 4 – efterår 2020.

SÅDAN TILMELDER DIT HOLD

Mere info kommer ved start af sæson 4 – efterår 2020.

RANGLISTE – Kvalifikation til DM

Danmarksmesterskabet blev afholdt i maj måned 2020, og her kæmpede de 20 bedste PUBG Squad fra OnePlus Mobil-ligaen dyste om titlen som Danmarksmester i PUBG Mobile. Hvis du og dit hold vil have chancen for at komme til DM, så skal I deltage i en eller flere af året kvalifikationsturneringer. Det er nemlig til disse turneringer, at du indsamler de point som i sidste ende kan give adgang til DM.

Hvordan får jeg point?
Hele kvalifikationen består af 12 runder fordelt på 4 kvalifikationer (3 pr. gang). Til hver kvalifikation kæmper holdene om at få den bedste placering og dermed flest point i hver runde (se venligst vores regler for yderligere information). Når de 4 kvalifikationer er afviklet, sammen lægger vi resultaterne fra de 8 bedste runder på tværs af alle kvalifikationerne.

 

.

.

Regler for PUBG Mobile

Herunder finder du et link til vores PUBG Mobile regler. Se også vores generelle regler for ligaen samt, og bemærk, at det er op til spillerne selv at holde sig opdateret med evt. regelændringer.