LEAGUE OF LEGENDS

Platform: PC
Format: BO3
Min. spillere: 5
Max. spillere: 10

Her kan du dyste i League of Legends

.

LOL LIGAER FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for League og Legends spillere på alle niveauer. Vi tilbyder LoL i DGI, STUDIE eller EFTERSKOLE-LIGAEN. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om Danmarks-mesterskabet, og til de hold som er vilde med League of Legends, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. YouSee eSportligaen er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau.  Til meld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

 

Nyt i SÆSON 5

Ny struktur for Pokalrækken: I Sæson 5 får Pokalrækken samme struktur som bredderækken. Det betyder, at Pokalhold fremover vil kunne deltage i tre turneringer i løbet af sæsonen. Der er tale om en efterårs-, vinter-og forårsturnering. Hver turnering består af et 5 ugers grundspil og op til to ugers slutspil. Point indsamles ved at vinde sine kampe, og der sendes en pokal ud til vinderholdet af hver turnering.

AKTIVITETER

Her har du et overblik over hvornår vi afvikler ligaer og cups. Ligaer løber ofte over en længere periode, hvorimod cups afvikles over 1-2 dage.

 

.

.

.

LoL 5V5 PRISER I SÆSON 5

En licens er gyldig i hele Sæson 5. Når licensen er betalt, kan nye spillere tilføjes uden merbetaling.

Regler for League of Legends

 

Herunder finder du et link til vores LOL regler. Husk at vi også har generelle regler for ligaen og at det er op til holdene og spillerne selv, at holde sig opdateret med evt. regelændringer.