LEAGUE OF LEGENDS

Platform: pc
Format: BO3
Min. spillere: 5
Max. spillere: 10

Her kan du dyste i League of Legends

 

LOL LIGAER FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for League og Legends spillere på alle niveauer. Vi tilbyder LoL i DGI, STUDIE eller EFTERSKOLE-LIGAEN. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om Danmarks-mesterskabet, og til de hold som er vilde med League of Legends, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. YouSee eSportligaen er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau.  Til meld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

 

Nyt i SÆSON 4

Væk med spillerlicens: Til sæson 4 har vi droppet spillerlicensen, så der nu kun skal betales holdlicens. Det giver nemmere administration og fleksibilitet for holdene.

Cups.
I sæson 4 kan du som noget helt nyt deltage i 6 forskellige cups. Cups giver jer mulighed for at spille flere kampe eller spille med i en turnering over en mere koncentreret periode.

Bredderækken. Den største ændring i Sæson 4 er, at bredderækkerne nu får 3 selvstændige turneringer, som hver varer 7 uger inkl. slutspil. Pokalrækken fortsætter som den plejer og her kæmpes der stadig om adgang til Ligamesterskaberne.

DM og åben turnering: Yousee esportligaen tilbyder ikke længere en åben LOL liga, og der vil ligeledes ikke blive afviklet DM i ESPORT til maj. Årsagen er at  Telia Series har rettighederne til afvikling nationale turneringer i DK.

.

.

.

LoL 5V5 PRISER I SÆSON 4

En licens er gyldig i hele Sæson 4. Når licensen er betalt, kan nye spillere tilføjes uden merbetaling.

Regler for League of Legends

 

Herunder finder du et link til vores LOL regler. Husk at vi også har generelle regler for ligaen og at det er op til holdene og spillerne selv, at holde sig opdateret med evt. regelændringer.