HEARTHSTONE

Platform: pc mobile
Format: LHS Bo5
Min. spillere: 1
Max. spillere: 1

Her kan du dyste i Hearthstone

HEARTHSTONE FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for Hearthstone-spillere på alle niveauer. Vi tilbyder unikke oplevelser til dem, som gerne vil kæmpe om Danmarksmesterskabet, og til dem som er vilde med Hearthstone, men som gerne vil spille imod andre. Hearthstone-ligaen er bygget op omkring fire online turneringer, som finder sted i løbet af sæson 4. Ved hver turnering indsamles point alt efter placering ved turneringens afslutning. Spillerne med flest point i slutningen af sæsonen inviteres til Danmarksmesterskabet. Der er intet krav om deltagelse til alle fire turneringer, men det er klart en fordel, da det giver mulighed for at indsamle flest point i kvalifikationen. Tilmeld dig i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

 

TOUR PROGRAM

Mere info kommer ved starten af sæson 4, som starter efterår 2020.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Mere info kommer ved starten af sæson 4, som starter efterår 2020.

RANGLISTE – Kvalifikation til DM

Danmarksmesterskabet blev afholdt i maj måned 2021. Her dystede de 8 bedste spillere fra årets Hearthstone TOUR dyste om titlen som Danmarksmester.

 

.

.

Regler for Hearthstone

Herunder finder du et link til vores Hearthstone regler. Se også vores generelle regler for ligaen samt, og bemærk, at det er op til spillerne selv at holde sig opdateret med evt. regelændringer.