Platform: PC PS XBOX NS
Format: Battle Royale Duo
Min. spillere: 2
Max. spillere: 4

Her kan du dyste i Fortnite

.

FORTNITE LIGAER OG CUPS FOR ALLE

 

Spil med i kampen om adgang til DM I FORTNITE og 20.000 kroner i præmiepulje – eller spil for sjov! YouSee eSportligaen tilbyder Fortnite Battle Royale Duo på alle niveauer. Det er uanset om du spiller med i vores Liga eller Cup i DGI-LIGAEN. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om mesterskabet, og til de hold som er vilde med Fortnite, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. YouSee eSportligaens ligaer er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau.  Til meld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

.

 

Nyt i SÆSON 5

Ny struktur for Pokalrækken: I Sæson 5 får Fortnite Pokal en helt ny struktur. Det betyder, at Fortnite fremover vil kunne deltage i tre turneringer i løbet af sæsonen. Der er tale om en efterårs-, vinter-og forårsturnering. Hver turnering består af et 6 kampdage fordelt på 7 uger. Point indsamles ved at vinde sine kampe, og i Pokalrækken sendes en pokal ud til vinderholdet af hver turnering.

Battle Royale Duo: Fortnite spilles nu som Battle Royale Duo.

Cups. Vi afvikler cups til Jul og sommer i Fortnite. Har man ønsker til specielle formater, så skriv til vores admins.

AKTIVITETER

Her har du et overblik over hvornår vi afvikler ligaer og cups. Ligaer løber ofte over en længere periode, hvorimod cups afvikles over 1-2 dage.

 

FORTNITE PRISER I SÆSON 5

En licens er gyldig i hele Sæson 5. Når licensen er betalt, kan nye spillere tilføjes uden merbetaling.

REGLER FOR FORTNITE

 

Herunder finder du et link til vores Fortnite regler. Husk at vi også har generelle regler for ligaen og at det er op til holdene og spillerne selv, at holde sig opdateret med evt. regelændringer.