FORTNITE

Platform: pc ps4
Format: BO5
Min. spillere: 2
Max. spillere: 5

Her kan du dyste i Fortnite

FORTNITE LIGAER OG CUPS FOR ALLE

 

YouSee eSportligaen er for Fortnite-spillere på alle niveauer. Det er uanset om du spiller med i vores Ligaer eller Cups i DGI, UNG, eller ESPORT-LIGAEN. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om Danmarks-mesterskabet, og til de hold som er vilde med Fortnite, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. YouSee eSportligaens ligaer er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau.  Til meld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

.

 

Nyt i SÆSON 4

Væk med spillerlicens: Til sæson 4 har vi droppet spillerlicensen, så der nu kun skal betales holdlicens. Det giver nemmere administration og fleksibilitet for holdene.

Cups.
I sæson 4 kan du som noget helt nyt deltage i 6 forskellige cups. 3 af de nye cups afvikles som Battle Royale med Casting af Quitooo og de 3 øvrige afvikles som de velkendte “Kill games”. Alle cups afvikles på tider, hvor de ikke konflikter med vores ligaer.

Breddeliga. Den største ændring i Sæon 4 er, at bredde turneringerne nu får 3 selvstændige turneringer, som hver varer 7 uger med slutspil. Pokalrækken fortsætter som den plejer og her kæmpes der stadig om adgang til Ligamesterskaberne og DM i ESPORT.

FORTNITE PRISER I SÆSON 4

En licens er gyldig i hele Sæson 4. Når licensen er betalt, kan nye spillere tilføjes uden merbetaling.

REGLER FOR FORTNITE

 

Herunder finder du et link til vores Fortnite regler. Husk at vi også har generelle regler for ligaen og at det er op til holdene og spillerne selv, at holde sig opdateret med evt. regelændringer.