COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

Platform: pc
Format: BO2
Min. spillere: 5
Max. spillere: 10

Her kan du dyste i CS:GO

 

CS:GO LIGAER FOR ALLE

YouSee eSportligaen er for COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE-spillere på alle niveauer. Det er uanset om du spiller i DGIUNG, STUDIE, KOLLEGA, EFTERSKOLE-LIGAEN eller ESPORT-LIGAEN, som er vores åbne liga for alle hold uanset tilhørsforhold. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om Danmarks-mesterskabet (TBA), og til de hold som er vilde med COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. YouSee eSportligaen er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau.  Til meld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

 

Nyt i SÆSON 4

Væk med spillerlicens: Til sæson 4 har vi droppet spillerlicensen, så der nu kun skal betales holdlicens. Det giver nemmere administration og fleksibilitet for holdene.

Cups.
I sæson 4 kan du som noget helt nyt deltage i 6 forskellige cups. Cups giver jer mulighed for at spille flere kampe eller spille med i en turnering over en mere koncentreret periode.

Bredderækken. Den største ændring i Sæson 4 er, at bredderækkerne nu får 3 selvstændige turneringer, som hver varer 7 uger inkl. slutspil. Pokalrækken fortsætter som den plejer og her kæmpes der stadig om adgang til Ligamesterskaberne.

KOMMMENDE TURNERINGER

Yousee eSportligaen afvikler mange forskellige aktiviteter hele året. Herunder kan du se alle de kommende ligaer, cups m.m. Hvis du vil vide mere om de forskellige turneringer, så kan du finde links i top menuen.

CS:GO 5V5 PRISER I SÆSON 4

En licens er gyldig i hele Sæson 4. Når licensen er betalt, kan nye spillere tilføjes uden merbetaling.

.

Regler for CS:GO

 

Herunder finder du et link til vores COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE regler. Husk at vi også har generelle regler for ligaen og at det er op til holdene og spillerne selv, at holde sig opdateret med evt. regelændringer.

 

.

.