AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

FIND GRATIS TRÆNINGSKAMPE

Det er nu muligt at oprette åbne træningskampe mod andre hold på samme niveau i de tidsrum, hvor i kan spille!

Prøv vores nye træningskamp-system!

 • Vi har rigtig mange hold, der kæmper med at finde træningskampe i CS:GO, så de kan få testet taktikker, opnå kamperfaring og afprøve diverse ting op til vores turneringer.
  Ovenstående er markant mere målbart og lærerigt mod andre organiserede hold.

 • Derfor har vi knoklet for at udarbejde et træningskamp-system, som vil gøre det nemmere at finde modstandere på tilsvarende niveau i de tidsrum, hvor jeres CS:GO-hold har mulighed for det (LoL er også på vej!).
  Systemet er koblet op via vores liga-discords, og alle åbne træningskampe vil blive sendt ud i træningskampe-kanalerne, så i kan holde øje, når der bliver oprettet en træningskamp, der passer til jeres niveau.

 • Bliver en kamp accepteret eller annulleret, så vil det ikke være muligt for andre at se kampen, og vil blive automatisk slettet på Discord.
  Ligger der en åben udfordring (ikke accepteret), hvor kampstart er sat til under en time, så ville denne ikke være synlig for andre hold på hjemmesiden.

Læs punktet nedenfor vedr. det nye kampsystem, og opret træningskampe allerede i dag!

Hvordan opretter jeg træningskampe?

 1. Gå ind på din holdside på esportligaen.dk
 2. Tryk på “Træningskampe” i holdmenuen.
 3. Opret din egen åbne træningskamp ved at klikke på “Opret ny udfordring” nederst til højre og udfyld boksene.

  Alternativt kan du klikke på “👍” ikonet i højre side, hvis der er nogle åbne træningskampe, hvor tidspunktet passer for jer, som i derved kan acceptere.

 4. Når du har accepteret en kamp, eller modstanderen har accepteret kampen, så sendes der en mailbekræftelse, og kampen vil nu være synlig under “Kommende kampe” på jeres holdside.

Feedback & forslag

Vi vil løbende tilføje yderligere funktioner og optimere vores træningskamp-system, så i kan få en endnu bedre oplevelse.
Det er dog vigtigt, at vi får indsamlet en masse feedback fra jer, som kan danne grundlag for ændringer, nye funktioner og diverse.

Test derfor endelig løs på systemet, så i kan få afprøvet forskellige scenarier.

Opret en ticket her på vores Discord (Husk at vælge en rolle på Discorden), så vi kan indsamle jeres ris og ros!