AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

LAN & MESTERSKABER 2024 (GAMEBOX FESTIVAL)

trophy
NIVEAUINDDELT MESTERSKAB

Weekenden vil være propfyldt med underholdende samt nervepirrende kampe, hvor Ligamesterskaberne skal afgøres til afslutningen på Sæson 7 i Esportligaen!

people
ET STORT FÆLLESSKABSEVENT

En masse spillere, trænere, holdledere og andre involverede parter fra Esportligaen mødes til et kæmpestort event ved Gamebox Festival, hvor i kan sætte ansigt på hinanden, og socialisere jer til en spændingspakket weekend med både LAN-Party og Mesterskaber!

dancer
MASSER AF UNDERHOLDNING

Messecenterets 30.000 kvadratmeter vil blive fyldt med alt inden for gaming og esport! Der vil være LAN turneringer, spændende aktiviteter, fede expo-stande, cosplay, talks fra relevante aktører i esport, giveaways, streamere og en masse andet!

KØB LAN-BILLET TIL SPECIALPRIS: 500 KR.

LAN-PARTY TIL EVENTET (EGET UDSTYR)

Esportligaens LAN bliver afholdt sideløbende med GAMEBOX FESTIVAL d. 19.-21. april, 2024. Når du køber en Esportligaen LAN billet (til reduceret pris), så kommer man til at sidde i Esportligaens område, som ligger i hallen ved siden af Gamebox LAN.

Pris pr. LAN-deltager er 500 kr. og dette inkluderer overnatning hele weekenden!

Til både Esportligaen og Gamebox’s LAN, vil der være fede LAN-turneringer, som man kan deltage i, hvis man ikke deltager til Ligamesterskaberne. Har man deltaget i Mesterskaberne, og fx ikke klaret sig videre til slutspillene, så har man selvfølgelig også mulighed for at være med til LAN-turneringerne.

LAN-deltagerne hos Esportligaen vil blive delt op i ligaer, så deltagerne sidder i relevante målgrupper. Jeres hold/organisation vil blive placeret sammen med tilsvarende, og i kan derfor hygge hele weekenden i fælleskab med dem og en masse andre.

Udover LAN-turneringer, så fylder Gamebox Festival alle 30.000 kvadratmeter i Messecenteret med alt inden for gaming og esport. Masser af expo-stande, cosplay, giveaways, streamere, talks og sjove aktiviteter!


Sidste frist for at købe LAN-billetter er mandag d. 8. april!

COUNTER-STRIKE 2 TURNERING

Der er som udgangspunkt plads til 8 hold i det niveauinddelte Esport Danmark-Mesterskab i CS2. Turneringen begynder fredag og slutter lørdag aften.

Hvem kan komme med til Mesterskabet i CS2?
Alle CS2-hold, der har spillet med i den åbne, Esport Danmark-Ligaen, i løbet af Sæson 7.

Hvor tilmelder man sig Mesterskabet?
Tilmeldingen til Esport Danmark-Mesterskabet vil ske via Esportligaens hjemmeside, hvor der oprettes en turnering kaldet ESD-Mesterskabet. Tilmeldingen koster 1.250 kr. pr. hold i depositum (Inkluderer LAN-billetter til 5 spillere) og betales ved tilmelding*. Det er ikke muligt at betale med faktura.

Bemærk: De 8 øverste hold herfra, som deltager, får refunderet ovenstående beløb*.

Hvornår åbner tilmeldingen til Mesterskabet?
Torsdag d. 1/2., kl. 12:00 åbnes tilmeldingen på Esportligaens hjemmeside.

Hvornår lukker tilmeldingen til Mesterskabet?
Søndag d. 31/3., kl. 23:59 lukkes tilmeldingen til ESD-Mesterskabet i CS2.

Hvordan udvælges de 8 hold?
Senest fredag d. 5/4. annoncerer Esportligaen de hold, som bliver inviteret til at deltage ved CS2-Mesterskabet. Såfremt der er flere end 8 hold, som har tilmeldt sig til CS2-mesterskabet, så tildeles mesterskabspladserne på baggrund af ranglisten i den åbne; Esport Danmark-Ligaen. Det er Efterår- og Vinterturneringen, der afgører ranglisten.

* Alle hold som har tilmeldt sig, men som ikke bliver inviteret eller har vundet sine 5x LAN-billetter via ranglisten (8 øverste hold), får deres betaling retur. Man får ikke refunderet beløbet, hvis man bliver endeligt inviteret, men ikke møder op og/eller aflyser.

VALORANT TURNERING

Der er som udgangspunkt plads til 8 hold i det niveauinddelte Esport Danmark-Mesterskab i Valorant. Turneringen begynder fredag og slutter lørdag aften.

Hvem kan komme med til Mesterskabet i Valorant?
Alle Valorant-hold som er tilknyttet en organisation. F.eks. en esportsforening, fritidsklub eller lignende.

Hvor tilmelder man sig Mesterskabet?
Tilmeldingen til Esport Danmark-Mesterskabet vil ske via Esportligaens hjemmeside, hvor der oprettes en turnering kaldet ESD-Mesterskabet. Tilmeldingen koster 1.250 kr. pr. hold (Inkluderer LAN-billetter til 5 spillere) og betales ved tilmelding*. Det er ikke muligt at betale med faktura.

Bemærk: De 4 bedst-præsterende hold fra Sæson 7, som deltager, får refunderet ovenstående beløb*.

Hvornår åbner tilmeldingen til Mesterskabet?
Torsdag d. 1/2., kl. 12:00 åbnes tilmeldingen på Esportligaens hjemmeside.

Hvornår lukker tilmeldingen til Mesterskaberne?
Søndag d. 31/3., kl. 23:59 lukkes tilmeldingen til ESD-Mesterskabet i Valorant.

TURNERINGSTRUKTUR (UDGANGSPUNKT)


Antal hold: 8
(Se venligst opdateret program under turneringen)


Gruppespil:
4-8 hold inddeles i 1-2 niveauer. Heraf laves der som udgangspunkt en gruppe med 4 hold på hvert niveau. Alle spiller imod alle i gruppen. Se eksempel fra ét niveau til højre.
Format: Bedst-ud-af-2 og med overtime.


Finale/bronzekamp:
1. og 2. pladsen går videre til finalen.
3. og 4. pladsen spiller bronzekamp.
Format: Bedst-ud-af-3 og med overtime.


Præmier:
Præmier til Esport Danmark-Mesterskabet vil fremgå under selve turneringen.


Bemærk:
Hvis niveauet mellem A og B “tillader” det, så kan der blive tilføjet en semifinale og dermed et krydsslutspil mellem grupperne.

CS2-MESTERSKABET I ESPORT DANMARK-LIGAEN

FØLG MED HER

TURNERINGSTRUKTUR (UDGANGSPUNKT)


Antal hold: 4*
(Se venligst opdateret program under turneringen)

Gruppespil:
4-8 hold inddeles i 1-2 niveauer. Heraf laves der som udgangspunkt en gruppe med 4 hold på hvert niveau. Alle spiller imod alle i gruppen. Se eksempel fra ét niveau til højre.
Format: Bedst-ud-af-3 og med overtime.


Finale/bronzekamp:
1. og 2. pladsen går videre til finalen.
3. og 4. pladsen spiller bronzekamp.
Format: Bedst-ud-af-5 og med overtime.

Bemærk: Niveau B er bedst-ud-af-3.


Præmier:
Præmier til Valorant-Mesterskabet vil fremgå under selve turneringen.


Bemærk:
Hvis niveauet mellem A og B “tillader” det, så kan der blive tilføjet en semifinale og dermed et krydsslutspil mellem grupperne.

VALORANT-MESTERSKABET I ESPORT DANMARK-LIGAEN

FØLG MED HER

SPØRGSMÅL (FAQ)

Koster det noget at deltage i CS2-Mesterskabet?
Det koster 1.250 kr. pr. CS2-hold i depositum. Dette svarer til 5x LAN-billetter. Alle billetter giver adgang til Mesterskaberne, LAN, Gamebox og overnatning i sovesal.

Bemærk: Alle hold skal tilmelde sig på Esportligaens hjemmeside for at komme med til Mesterskaberne.
De 8 øverste tilmeldte-hold ud fra Esport Danmark-Ligaen’s rangliste i CS2, kommer med til Mesterskaberne, men får kun refunderet deres depositum efter Mesterskaberne, hvis de har deltaget i turneringen. Man får ikke refunderet beløbet, hvis man bliver endeligt inviteret, men ikke møder op og/eller aflyser.

Er man ikke en del af de 8 øverste rangerede hold, som har tilmeldt sig inden deadlinen, så vil man IKKE komme med til Mesterskaberne. Det er dog stadig muligt at købe billetter til 500 kr. stykket, og deltage i alle LAN-turneringerne.


Koster det noget at deltage i Valorant-Mesterskabet?
Det koster 1.250 kr. pr. Valorant-hold. Dette svarer til 5x LAN-billetter. Alle billetter giver adgang til Mesterskaberne, LAN, Gamebox og overnatning i sovesal.

Bemærk: Alle hold skal tilmelde sig på Esportligaens hjemmeside for at komme med til Mesterskaberne.
Da der ikke er en rangliste i Valorant i Esport Danmark-Ligaen, så vil det være de 4 hold med bedste præstationer på højeste niveau i Efterår- og Forårsturneringen, som får refunderet deres tilmeldingsgebyr. Man får dog ikke refunderet beløbet efter endt deadline, hvis man er tilmeldt, men ikke møder op og/eller aflyser.


Hvad hvis vi har flere end 5 spillere med til Mesterskaberne?
Har et hold mere end 5 spillere, der skal deltage til Mesterskaberne, så kræver det, at man køber en LAN-billet til 500,- pr. person.


Kan en leder komme med?
Ja, alle hold som deltager til Esport Danmark-Mesterskabet; har mulighed for at have én leder med gratis. Alternativt skal adgangen tilkøbes ved Gamebox Festival.
Her koster det 150 kr. for 1-dagsbillet og 250 kr., hvis det er til alle 3 dage.

Har man brug for en LAN-plads, så er det påkrævet at købe en LAN-billet.


Er der overnatning?
Ja, der er særskilt overnatning i en anden hal, som er tilknyttet Gamebox. Har man en LAN-billet, så er overnatning inkluderet gratis hele weekenden.


Vil der være DM i Esport?
Der vil til LAN & Mesterskaberne 2024 ved Gamebox Festival; ikke blive afviklet DM I Esport.


Generelle regler at være opmærksomme på:
En spiller skal minimum have deltaget i en af onlineturneringerne i Esport Danmark-Ligaen (åbne liga) før, at man kan være med til Mesterskabet i CS2.


Læs mere omkring Gamebox Festival
https://www.gameboxfestival.dk/

Praktik info & FAQ (LAN):
https://www.gameboxfestival.dk/lan/praktisk-info
https://www.gameboxfestival.dk/lan/faq-lan
https://www.gameboxfestival.dk/lan/lan-turneringer