AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

VINDERE I ESPORT DANMARK-LIGAEN (EFTERÅR S7)

Se hvem der gik hele vejen i Esport Danmark-Ligaens Efterårsturnering samt, hvornår Vinterturneringen og Julecuppen begynder!

Tak for deltagelse i Efterårsturneringen!

Første del af Sæson 7 i Esportligaen er nu veloverstået, og årsskiftet er lige rundt om hjørnet. Her skal der lyde et stort tak til de deltagende hold, som har været med til Efterårsturneringen ifm. opstarten af Sæson 7. Vi sætter pris på jeres opbakning, og vi glæder os allerede til at skyde næste turnering i gang, som er lige om hjørnet!

Inden at vi byder 2024 helt velkommen med endnu flere gode esportoplevelser, så vil vi meget gerne høre, hvad i har på hjertet af gode idéer og ting, som vi bør skrue på fremadrettet. Brug meget gerne et par minutter på dette korte spørgeskema, så vi kan gøre oplevelsen endnu federe for jer. Det ville vi være enormt taknemlige for!

Gense A-I finalen mellem Speedperformers og Hamringstogt – Alpha her!

Hvornår er næste turnering?

  • Næste ligaturnering for Esport Danmark-Ligaen begynder d. 11. januar, og tilmeldingen lukker d. 2. januar. Tilmeldingen er allerede åben nu!
  • Deltag i en gratis heldagsturnering (CS2) søndag d. 17. december, hvor alle uanset alder og tilhørsforhold kan være med!
  • HUSK: Vi udregner holdniveau ud fra de 4 bedste aktive spillere på holdet. Holdet bliver låst efter endt deadline og indtil 48 timer før første officielle kampdag.

Liste over vindere af Esport Danmark-Ligaen

Alle kontaktpersoner vil modtage en e-mail vedr. pokalformularen, som skal udfyldes for at modtage sin pokal og/eller medalje. Deadline er her d. 17. december.

CS2 (Gælder kun niveauvinderne)

  • Niveau A – I: Speedperformers
  • Niveau A – II: Agurk Esport
  • Niveau B – I: Blue Goats
  • Niveau C – I: Sørby Exotic