STUDIE CUPS

STUDIE CUPPEN ER FOR DIG SOM……

Yousee eSportligaen afvikler STUDIE CUPS 6 gange om året og man kan vælge at deltage i dem alle sammen, et par stykker eller bare en. Vi har også stort fokus på holdenes forskellige niveauer, så der plads til både begyndere, øvede og eksperter. Med andre ord, STUDIE CUPPEN er for jer som ønsker at dyrke esport i enkeltstående turneringer, hvor man dyster imod hold på ens eget niveau.

CUP KALENDER

STUDIE CUPS varierer mellem WEEKEND CUPS, som afvikles henover en weekend og HVERDAGS CUPS som afvikles på hverdage. STUDIE CUPS konflikter ikke med kampe dage i Ligaen, så det er muligt at deltage i både Cups og Ligaer.

PRISER

Som hold har du mulighed for at købe en holdlicens der giver adgang til alle DGI CUPS i løbet af sæson 4,
eller du kan købe adgang til en DGI CUP ad gangen. Priserne kan du se herover.
 

Hvem kan spille med i STUDIE Cuppen

Sammen med dine skole- eller studiekammerater har lyst til at udfolde jeres gamer-skills hver uge. I YouSee Studie-ligaen kæmper skoleklasser, gymnasier, campus, fakulteter og studieretninger alle mod hinanden i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends på alle niveauer. Få gode minder og sjove stunder, og skab et sammenhold med dine venner. Tilmeld jer i dag og vær med fra første spillerunde, og kæmp om en plads ved mesterskaberne til foråret.

Vi afvikler 6 STUDIE Cups fordelt på hele sæson 4.
Alle cups ligger placeret på tidspunkter, hvor det IKKE konflikter med evt. deltagelse i STUDIE-ligaen.
Dvs. at der er mulighed for at deltage i begge turnerings former.