ESPORTLIGAEN

Velkommen til eSportligaen - Danmarks officielle eSport-liga. Ligaen er et samarbejde mellem eSport Danmark, DGI, Dansk Firmaidrætsforbund og Ungdomsringen.

Ambitionerne bag den nye liga er fra begyndelsen høje. Danmark markerer sig flot i eSportens verdenselite, og skaren af breddeudøvere er de seneste år vokset markant. Denne mangfoldighed er den nye liga designet til at understøtte og udvikle.

I ligaen vil der fra starten blive konkurreret i Counter-Strike og League of Legends på PC og FIFA på konsol. Med tiden vil ligaen blive udvidet med flere retninger. For at sikre, at alle fra folkeskolelever til etablerede spillere kan være med, vil den nationale liga være delt op i en række underligaer og divisioner, hvor vinderne af hver underliga til sidst mødes i et nationalt slutspil som kårer en danmarksmester i hvert spil. Danmarksmesteren vil repræsentere Danmark ved det officielle VM i eSport (forudsætter, at spillet er udtaget af IeSF til VM).

Når du deltager i eSportligaen, så støtter du eSporten og foreningsdanmark, og er med til at sikre ordnede forhold indenfor dansk eSport.

Kampene i ligaen er underlagt reglerne fra Antidoping Danmark om matchfixing og dopingtest.

LIGAPARTNERE