Nytårs Cup åben for tilmelding

21. December 2020

Kribler det i fingrene for at komme i gang med esport? Kan du slet ikke vente til vores liga starter op igen i uge 4? Så er der godt nyt – du kan nemlig deltage i vore store Nytårs Cup, som finder sted allerede i uge 2 og 3 – og tilmelding er åben NU!

Deltag i CS:GO og Fortnite Battle Royale Duo

Nytårs cuppen kommer til at bestå af to CS:GO turneringer, som er åbne for alle hold og én DGI Fortnite Battle Royale Duo turnering, som er åben for alle hold. Vi har valgt at lægge turneringerne på denne måde i håb om at kunne samle flere hold, og dermed kunne inddele grupperne mere hensigtsmæssigt i forhold til niveau. Niveau er nemlig altid afhængig af mængden af tilmeldinger, og jo flere vi har i samme turnering, jo bedre kan vi inddele hold. Hvis du har spørgsmål omkring vores niveauinddeling i forhold til netop dit hold, så kontakt os gerne på mail eller tlf.

Den ene CS:GO turnering vil lille på torsdage kl 19:00 i uge 2 og 3, den anden vil ligge på Søndage kl 10:00 i samme uger. Hold kan deltage i begge CS:GO turneringer ved køb af samme licens. 

CS:GO Nytårscup torsdag:
Uge 2 – Gruppespil: Torsdag d. 14/1 kl. 19:00
Uge 3 – Finaler: Torsdag d. 21/1 kl. 19:00

CS:GO Nytårscup Søndag:
Uge 2 – Gruppespil: Søndag d. 17/1 kl. 10:00
Uge 3 – Semi + Finale: Søndag d. 24/1 kl. 10:00

Se priserne her.

Fortnite turneringen finder sted lørdag d. 16. januar kl 10:00 og afvikles som endags turnering.

Tilmeld dit hold her.

Deadline for tilmelding

Hvis dit hold skal være med i Nytårs Cuppen, så skal vi have jeres tilmelding senest tirsdag d. 12. januar. Derfor er det en god idé at tilmelde dit hold allerede nu.

Guide for tilmelding

  1. Opret dit hold på HER. Hvis du allerede har et hold, så gå til step 5.
  2. Opret en organisation og herefter et hold under “administrer hold”.
  3. Klik på “rediger hold” og accepter/inviter spillere til dit hold. Hver spiller skal have deres egen spillerprofil.
  4. Når alle spillere er på holdet og har indtastet deres spil ID og niveau (kun CSGO)** går du videre til step. 5.
  5. Klik på “rediger hold” og find den aktivitet du gerne vil deltage i (F.eks. Vinterliga, Pokalrække eller Nytårs Cup) i venstre side under “Åbne Ligaer” og “Åbne Cups” – navnet indikerer derudover, hvilken liga partner aktiviteten hører ind under, f.eks. DGI eller Old Boys etc.
  6. Klik på “tilmeld”.
  7. Betal din licens. God fornøjelse!** Har du brug for hjælp til oprettelse, invitation af spillere, spiller ID etc, så tjek vores guide og FAQ.