DM i PUBG Mobile

4. November 2019

Mobile enheder kan mere og mere, og mange af de spil vi kender fra esportens verden, findes i dag også på mobilen. Derfor er det et naturligt skridt at tage esporten med over på disse nye platforme, som størstedelen af vores medlemmer er i besiddelse af. YouSee eSportligaen vil derfor, i samarbejde med OnePlus, tilbyde sine medlemmer at deltage i Danmarksmesterskabet for PUBG Mobile i vores helt nye liga – OnePlus Mobil-ligaen. Det første spil i ligaen bliver PUBG Mobile.

Danmarksmesterskabet i PUBG Mobile vil tage form af en Tour, bestående af fire online turneringer, et event ved Odincon, og til sidst et Danmarksmesterskab. Allerede til NPF tidligere i år, fandt vi den første finalist til DM.

Til hver online turnering vil det være muligt at kæmpe sig til ranglistepoint, som kan give adgang til DM i maj 2020. Her vil de 6 bedste spillere fra online turneringerne, samt de 2 vindere fra NPF og Odincon, inviteres til at dyste om Danmarksmesterskabet. Deltagelse til alle fire turneringer er ikke påkrævet, dog er det en fordel at deltage i så mange turneringer som muligt, da man dermed kan indsamle flest mulige point.

FORMAT

Turneringsformatet blivet et såkaldt ‘kill game’, hvor det gælder om at få så mange kills som muligt. Hver spiller teamer op med en modstander, og vinderen er den spiller, som får flest kills i løbet af kampen. Til DM kvalifikationerne spilles der bedst ud af 3, med single elimination. Hver online turnering afvikles i løbet af en weekend. Alt afhængig af hvor mange deltagere der er, afvikles turneringerne over en eller to dage. Efter hver kamp, indleveres resultater til dommerpanelet på Discord – det er også her, man får tildelt en modstander.

PRÆMIER

Odincon: 1 stk OnePlus telefon.
Online turneringer: 1 stk Bullet Wireless Headset til 4 vindere.
Danmarksmesterskabet: 1 stk OnePlus telefon til 1. plads, 1 stk Bullet Wireless Headset til 2. og 3. plads.

TILMELDING OG DATOER

For at deltage i online turneringerne, skal man have en gyldig spillerlicens i YouSee eSportligaen – dette gælder ikke for deltagelse til turneringen ved Odincon. Deadline for tilmelding er forskellig for hver kvalifikation – se dem herunder.

TOUR PROGRAM

 • Kvalifikation 1: 16-17. november.
  Tilmeldingsfrist: 14. november
 • Odincon turnering: 6-8. december
  Tilmeldingsfrist: i OnePlus standen til OdinCon.
 • Kvalifikation 2: 18.-19. januar.
  Tilmeldingsfrist: 16. januar.
 • Kvalifikation 3: 29. februar.
  Tilmeldingsfrist: 27. februar.
 • Kvalifikation 4: 28-29. marts.
  Tilmeldingsfrist: 26. marts.Bemærk: Afhængigt af antallet af spillere, kan kvalifikationen potentielt afvikles på én dag.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kan deltage! Hos YouSee eSportligaen har vi et ønske om at favne bredt, så der er plads til både den hardcore gamer, og den mere casual spiller. For at dyste i OnePlus Mobil-ligaen skal du blot have en gyldig spillerlicens, dansk pas, eller være bosiddende i Danmark. Herefter handler det blot om at spille med til de fire kvalifikationer, for at få så mange point som muligt!